​​

Maatwerk

Intertech zoekt voor ieder energievraagstuk een oplossing. De wensen van de klant staan bij ons voorop. Het motto van Intertech is niet voor niets: ‘kan niet, bestaat niet’.

Om het transport zo simpel mogelijk te houden, streven wij altijd naar oplossingen in standaard 20ft en 40ft containers.

Breed arsenaal

De maatwerkproducten vallen erg uiteen. Denk aan het compact inbouwen van elektromotoren, het in containers bouwen van brandstofbehandelingsunits, alternatieve energievoorziening middels zonnepanelen of windenergie, transformatorcontainers, etc. Maar ook aan brandblusinstallaties voor extreem winterse omstandigheden en airconditioningsinstallaties voor o.a. Formule 1.

Maatwerk voor uw vraag

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze maatwerk projecten.
Bent u op zoek naar de beantwoording van een ander energievraagstuk, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken (bijna) alles en zeggen zelden ‘nee’.

Meer informatie

Onze experts vertellen u graag meer. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via telefoonnummer (0184) 60 25 82 of e-mail: info@intertechbv.com.

Penske Onslow Power Project

Onslow is de thuishaven van de grootste energie distributie centre van Australië. Meer dan 50 procent van de stad Onslow zal worden voorzien van duurzame energie. Een mix van  opgewekte energie via gas aangedreven generatoren, zonne energie en energieopslag, zorgen voor een hoge mate van duurzaamheid.

Lees meer

Transformatoren voor verhuur

In opdracht van APac Energy Rental Group heeft Intertech transformatoren (trafo’s) gebouwd. 
APac Energy is één van de grootste, internationale verhuurmaatschappijen met vestigingen in Singapore, Dubai en Australië.  

Lees meer

New Luika Gold goudmijn

Inglett & Stubbs international (ISI) is een wereldwijde turnkey EPC ontwikkelaar, gevestigd in Atlanta in Amerika. In opdracht van ISI heeft Intertech een power station gemaakt voor de New Luika Gold goudmijn in Tanzania.

Lees meer

Noodstroomvoorziening Datacenter

Microsoft bouwt een nieuw datacenter: Burr Edge Europe Data Amsterdam (Schiphol Rijk). Intertech Mechanical B.V.is als onderaannemer ingeschakeld en verantwoordelijk voor de noodstroomvoorziening van dit project.

Lees meer

Brandweerwagens

Intertech heeft vijf complete brandweerwagens gebouwd voor de raffinaderij van Shell in Sakhalin, Rusland.

Lees meer

Kerosinedampverwerkingsinstallatie

In opdracht van Ipco Power B.V. heeft Intertech de eerste kerosinedampverwerkingsinstallatie ter wereld gebouwd voor Schiphol.  

Lees meer

Bio-olie installatie

In opdracht van Dortech heeft Intertech meerdere bio-olie installaties ontwikkeld.

Lees meer

Wereldwijd

Intertech levert wereldwijd, met flexibele en snelle levertijden. Met ons 'plug and play' concept kunt u gelijk aan de slag.

Expertise

Intertech is al sinds 1985 toonaangevend op het gebied van energie. Onze experts denken graag met u mee.

Maatwerk

Voor ieder energievraagstuk heeft Intertech een oplossing. Al onze producten worden op maat gemaakt. Geheel naar wens van de klant.