​​

Penske Onslow Power Project

‘Cycloon proof’

Penske is een bedrijf dat groot geworden is binnen de Amerikaanse transport wereld,  en wereldwijd opereert in transport, automotive en energie.

Het grote vraagstuk voor Penske Australië was: ‘Hoe krijgen wij 7 gasgeneratoren dusdanig containerized dat we voldoen aan verschillende geluids- en milieueisen bij extreme temperaturen van +50 graden Celsius en hoe maken we de container ‘cycloon proof’?
 

Cycloonkappen

Het ingenieuze idee om door middel van zogenaamde cycloonkappen, de luchtstroom dusdanig te reguleren dat het geluidsniveau zakt tot de gestelde normen en tevens een oplossing te bieden  tegen cyclonen, heeft Penske doen besluiten de units uit te besteden bij Intertech.

Kenmerken

De levering omvat 7 stuks MTU 12V4000 gasmotoren voorzien van een Leroy-Somer LSA53.2 VL6 generator,  die gezamenlijk meer dan 8 mW opwekken. Tijdens de engineering en de productie van de units is per onderdeel rekening gehouden met de strikte geluids- en milieueisen.

Een MTU 16V2000 Diesel generator is geplaats als ‘’black start’’ voor energievoorziening van de interne equipment van de gasunits.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project? Of wilt u weten wat Intertech voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoon (0184) 60 25 82 of e-mail info@intertechbv.com. We vertellen u graag meer.   

Wereldwijd

Intertech levert wereldwijd, met flexibele en snelle levertijden. Met ons 'plug and play' concept kunt u gelijk aan de slag.

Maatwerk

Voor ieder energievraagstuk heeft Intertech een oplossing. Al onze producten worden op maat gemaakt. Geheel naar wens van de klant.

Expertise

Intertech is al sinds 1985 toonaangevend op het gebied van energie. Onze experts denken graag met u mee.