​​

Bio-olie installatie

In opdracht van Dortech heeft Intertech meerdere bio-olie installaties ontwikkeld.

Dortech is een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de ontwikkeling van WKK-units met alternatieve brandstoffen.

Kenmerken

De bio-olie WKK draait onder andere op afgewerkt frituurvet, plantaardige olie en bioline (olie van dierlijke vetten).

Bio-olie installaties hebben als duurzame energie-opwekkers het voordeel dat ze elektriciteit kunnen opwekken op momenten wanneer u dat wilt. In de utiliteitsbouw kan daarmee de hoogste duurzaamheidsranking verkregen worden.

Om aan alle emissie eisen te voldoen is de installatie voorzien van een speciale katalysator en een stoffilter. De installatie is daarnaast voorzien van een highspeed diesel Cummins motor. Het voordeel hiervan is dat bij eventuele calamiteiten onderdelen wereldwijd snel te leveren zijn.  

  • 2 Mwe en 2.4 MWth
  • Duurzaam
  • Katalysator op maat
  • Stoffilter
  • Highspeed diesel Cummins motor

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project? Of wilt u weten wat Intertech voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0184) 60 25 82 of e-mail: info@intertechbv.com. We vertellen u graag meer.   

Maatwerk

Voor ieder energievraagstuk heeft Intertech een oplossing. Al onze producten worden op maat gemaakt. Geheel naar wens van de klant.

Expertise

Intertech is al sinds 1985 toonaangevend op het gebied van energie. Onze experts denken graag met u mee.

Wereldwijd

Intertech levert wereldwijd, met flexibele en snelle levertijden. Met ons 'plug and play' concept kunt u gelijk aan de slag.